Cum facilitatile lor logistice au crescut de-a lungul anilor iar afacerea a devenit din ce in ce mai elaborata, cei de la Jolly au avut nevoie de o platforma versatila de eCommerce pentru a gestiona un ERP si un sistem de management al stocurilor complexe.

Magazinul online

Construita initial pe o platforma PHP gestionata de diferite echipe de programatori timp de peste un deceniu, aceasta solutie a devenit nepotrivita pentru un comert online modern. Astfel ca echipa Clever++ a fost contractata pentru a centraliza toate datele si a le migra la cea mai recenta versiune Magento.Munca noastra

Echipa noastra s-a ocupat de migrarea datelor pe o platforma Magento nou instalata. Au fost integrate diverse module, pentru a ajuta clientii sa caute produse, sa le sorteze, sa gaseasca articole conexe si sa navigheze mai usor pe website.

Integrarea cu ERP si cu sistemul de management al produselor a adus proiectului o complexitate crescuta, deoarece la calcularea pretului final afisat trebuiau luate in considerare diferite tipuri de reduceri, toate gestionate din ERP.

Jolly eStore Magento development
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.