Una dintre cele mai populare platforme open-source de comert electronic de pe piata, Shopware este cunoscut pentru capacitatea sa de a crea cu usurinta pagini cu continut extrem de atragator. Avand o arhitectura modulara care accepta o abordare scalabila, noua versiune 6.4 are cateva atribute care o fac sa iasa in evidenta: o utilizare mai buna, un CMS versatil cu capacitatea de a crea continut unic.

De ce Shopware ar putea fi cea mai buna optiune pentru magazinul dvs. online?
Stim ca un brand unic este esential in lumea moderna a comertului electronic. Daca crearea de continut unic si existenta unor instrumente usor de utilizat pentru marketing sunt prioritatile dvs. principale, atunci Shopware ar putea fi optiunea perfecta pentru dvs.
Create extremely engaging content Continut extrem de atragator Layout-uri “Drag & Drop” pot fi folosite pentru a proiecta pagini noi fara abilitati tehnice.
High focus on usability Concentrare mare asupra utilizabilitatii Cea mai recenta versiune vine cu diverse functii noi: o noua wishlist, setari extinse ale optiunilor de cautare, preturi „incepand de la”, procese de plata mai rapide, toate sunt disponibile pentru a ajuta comerciantii sa vanda mai mult.
Work flows Work flows Nou in Shopware 6.4, Publisher creaza fluxuri de lucru si sprijina echipele sa gestioneze fluent proiecte mari.
API-first approach API-first approach Toate functionalitatile magazinului pot fi controlate prin intermediul API-ului, permitand platformei magazinului sa se conecteze cu diferite dispozitive folosite de clienti, canale de vanzare si alte aplicatii.
Tech stack Tech stack Symfony si Vue.js sunt framework-uri standard, in timp ce frontend-ul se bazeaza pe Bootstrap, facandu-l usor, rapid si flexibil.
Easy-to-use extensions Extensii usor de utilizat Shopware ofera o accesare a magazinului de extensii direct din platforma. Utilizatorii pot naviga, cumpara sau inchiria orice extensii direct din modulul de admin.
Dezvoltare end-to-end Shopware facuta corect

Oferim solutii
Avem o experienta vasta in development Shopware si in toti acesti ani am intampinat probleme si nevoi reale. De aceea, ne straduim sa dezvoltam nu numai platforme functionale, ci si cele mai bune solutii pentru dezvoltarea de e-commerce.

Suntem dedicati
Ne straduim sa mergem DINCOLO de obiectivele noastre si ne vom folosi intotdeauna de punctele noastre forte si de experienta in beneficiul clientilor. Aici puteti vedea proiectele la care am lucrat.

Suntem transparenti
Ne plac deadline-urile. Fie ca este vorba de livrarea unei teme sau de o integrare a unei extensii de Shopware, ne straduim intotdeauna sa le atingem. De asemenea, ne ghidam activitatea pe baza unui principiu puternic: furnizarea de solutii de calitate. Daca se poate face ceva pentru a va imbunatati magazinul de comert electronic, va vom informa despre toate avantajele unei noi functionalitati sau despre alte schimbari.

Programatori certificati Shopware
Lista noastra de servicii Shopware
  • Dezvoltare si modificare module Shopware
  • Dezvoltare teme Shopware
  • Dezvoltare extensii Shopware
  • Servicii de migrare Shopware
  • Dezvoltare API Shopware
  • Dezvoltare B2B Shopware
Shopware development
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.