Complet diferit de predecesorul sau, cu o arhitectura modulara care accepta o abordare scalabila, Shopware 6 castiga incet dar sigur suporteri in intreaga lume. Cea mai noua versiune 6.4 are atribute care o fac sa iasa în evidenta: admin versatil, un CMS mai usor de utilizat si capacitatea de a crea continut unic.

De ce sa treceti la Shopware 6?
Daca doriti o platforma de eCommerce laudata pentru abilitatea de a crea continut atragator, cu un CMS usor de utilizat si cu multiple functiuni pentru extinderea globala, atunci migrarea catre ultima varianta Shopware 6.4 este optiunea perfecta.
Create extremely engaging content Continut extrem de atragator Utilizatorii pot proiecta pagini folosind layout-uri ‘drag-and-drop’, fara a avea abilitati tehnice, pentru a crea continut uimitor.
High focus on usability Concentrare mare asupra utilizabilitatii Cea mai recenta versiune vine cu diverse functii noi: o noua wishlist, setari extinse ale optiunilor de cautare, preturi „incepand de la”, procese de plata mai rapide, toate sunt disponibile pentru a ajuta comerciantii sa vanda mai mult.
Work flows Work flows Gestionarea proiectelor mari este acum mai usoara datorita instrumentului Shopware Publisher. Creeaza fluxuri de lucru care pot fi partajate de catre echipe, permitand astfel o colaborare perfecta.
API-first approach API-first approach Toate functionalitatile magazinului pot fi controlate prin intermediul API-ului, permitand platformei magazinului sa se conecteze cu diferite dispozitive folosite de clienti, canale de vanzare si alte aplicatii.
Ready-for-future technology Tehnologie pregatita pentru viitor Shopware foloseste Symfony si Vue.js ca framework-uri standard, in timp ce frontend-ul se bazeaza pe Bootstrap, facandu-l usor, rapid si flexibil.
Easy-to-use extensions Extensii usor de utilizat Shopware ofera o accesare a magazinului de extensii direct din platforma. Utilizatorii pot naviga, cumpara sau inchiria orice extensii direct din modulul de admin.
La ce sa te astepti atunci cand se face migrarea la Shopware 6?

Migrarea datelor
Folosind tool-ul de migrare a datelor Shopware, vom migra produsele, categoriile, clientii, comenzile, si alte date necesare pe noua platforma Shopware 6.

Migrarea extensiilor
Dupa ce ne-am hotarat asupra extensiilor necesare magazinului vostru, pentru a crea acea experienta unica de vanzare, le vom migra catre noua platforma.

Migrarea modulelor personalizate
In functie de nevoile afacerii voastre, toate modulele personalizate necesare magazinului vor fi reconstruite pentru noua platforma Shopware 6.

Shopware migration
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.