O platforma mai sigura, cu viteza si performanta imbunatatite, mai potrivita pentru mediile omnichannel si cu functii incorporate dedicate pentru B2B (numai Magento Commerce), Magento 2 este vazut ca o platforma mult mai avansata decat predecesorul sau. Cum in 2020 a fost anuntat End-Of-Life pentru Magento 1, magazinele care inca ruleaza pe Magento 1 ar trebui sa faca din migrarea catre Magento 2 o prioritate.

Principalele avantaje pentru migrarea la Magento 2
Magento 2 beneficiaza de una dintre cele mai ample colectii de integrari si extensii pe care le veti gasi in software-ul de comert electronic.
Security taken to the next levelSecuritate dusa la un alt nivel Patch-urile de securitate lansate frecvent confera platformei Magento statusul de una dintre cele mai sigure platforme de eCommerce.
An updated admin interface Interfata de admin imbunatatita Comerciantii pot gestiona mai multe magazine din interfata de admin a Magento 2.
Ready for B2B Pregatit pentru B2B Magento Commerce ofera una dintre cele mai bune platforme din clasa sa, oferind magazine optimizate pentru mobil, gestionarea facila a canalelor Amazon si modele de vanzare flexibile.
Cutting edge technology Tehnologie de varf Folosind framework-uri precum Zend si Symfony, impreuna cu baza de date MySQL, Magento este pregatit atat pentru lumea moderna a comertului electronic, cat si pentru viitor.
Better Omnichannel Omnichannel mai bun Comerciantii pot ajunge la clientii lor prin orice canal, pe orice dispozitiv, cu o gestionare centralizata a datelor.
Ready to use extensions Extensii gata de utilizare O varietate de extensii sunt disponibile pentru a integra diverse functionalitati, lucru care este extrem de convenabil pentru utilizatorii platformei Magento.
La ce sa te astepti atunci cand se face migrarea la Magento 2?

Migrarea datelor
Folosind tool-ul de migrare a datelor Magento, vom migra produsele, categoriile, clientii, comenzile si alte date necesare din Magento 1 catre Magento 2.

Migrarea extensiilor
Dupa ce ne-am hotarat asupra extensiilor necesare magazinului vostru, pentru a crea acea experienta unica de vanzare, le vom migra catre noua platforma.

Migrarea modulelor personalizate
In functie de nevoile afacerii voastre, toate modulele personalizate necesare magazinului vor fi reconstruite pentru noua platforma Magento 2.

Programatori certificati Magento
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.