Mai jos va prezentam cateva proiecte de suflet si de lunga durata.

Cupio

Cupio ne-a contractat sa le pregatim magazinul online pentru a fi in forma maxima in contextul campaniei de Black Friday 2020. Echipa Clever ++ a dezvoltat un modul personalizat care creeaza cu usurinta landing pages si, cel mai important, evita perioadele de nefunctionare ale site-ului atunci cand se confrunta cu trafic ridicat.

Cupio eStore Magento development
Superfarmland

Colaborarea noastra cu Super Farm Land a inceput in 2018, prin servicii de asistenta pentru magazinul online construit pe Magento 1. Aceasta a inclus optimizarea site-ului, instalarea patch-urilor de securitate si intretinerea generala.

In octombrie 2019, echipa Clever ++ a migrat magazinul catre Magento 2, o platforma mai sigura, cu o viteza si performanta imbunatatite.

Super Farm Land eStore development
Tini Mini Toys

Tini Mini Toys este clientul nostru de mult timp. Am dezvoltat site-ul web folosind Magento 2.1 iar de-a lungul timpului am oferit mentenanta, astfel incat platforma sa fie mereu actualizata la cea mai recenta versiune.

Tini Mini Toys eShop development
Elite Tactical

Magazinul este proiectat in Magento 2.1. Pentru a facilita o experienta de cumparaturi mai personalizata am dezvoltat si un modul custom care permite afisarea unui catalog si preturi diferite, in functie de utilizator.

Elite Tactical eCommerce development
charity
OWLRO

Acest proiect este unul special pentru noi si reprezinta o donatie de la echipa Clever++ pentru Owlro, un ONG si cabinet psihologic care se ocupa de copii si adolescenti cu dificultati socio-emotionale, comportamentale sau de dezvoltare.

Este un proiect mic pentru noi din punct de vedere tehnic, dar echipa Clever ++ a incercat sa puna in lumina ceea ce fac acesti oameni uimitori, evidentiind sprijinul pe termen lung pentru aceasta cauza.

Owlro website development
Recenzii clienti
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.