Mai jos va prezentam cateva proiecte de suflet si de lunga durata.

Cupio

Cupio ne-a contactat sa le pregatim magazinul online pentru a fi in forma maxima in contextul campaniei de Black Friday 2020. Echipa Clever ++ a dezvoltat un modul personalizat care creeaza cu usurinta landing pages si, cel mai important, evita perioadele de nefunctionare ale site-ului atunci cand se confrunta cu trafic ridicat.

Cupio Blog

Blogul Cupio este locul unde clientii pot gasi informatii interesante despre trendurile in frumusete, stiri, tutoriale, noile produse disponibile in magazinul online, si multe altele. Programatorii nostri de la Clever++ au fost incredintati cu crearea unui website nou, in linie cu reputatia brandului Cupio de a oferi experiente exceptionale pentru utilizatori.

Vitacom

Unul dintre cei mai mari retaileri online de produse electronice si accesorii din Romania. Vitacom ne-a contactat pentru a optimiza performantele magazinului online si pentru a le dezvolta magazinul online B2C.

Jolly

Pentru ca gestionau magazinul online printr-o platforma PHP custom, care nu mai beneficia de suport tehnic, Jolly ne-a angajat sa-l migram la cea mai recenta versiune Magento si sa-l personalizam conform propriilor cerinte. Integrarea unui ERP si WMS elaborat a oferit proiectului o complexitate crescuta.

Super Farm Land

Colaborarea noastra cu Super Farm Land a inceput in 2018, prin servicii de asistenta pentru magazinul online construit pe Magento 1. Aceasta a inclus optimizarea site-ului, instalarea patch-urilor de securitate si intretinerea generala.

In octombrie 2019, echipa Clever ++ a migrat magazinul catre Magento 2, o platforma mai sigura, cu o viteza si performanta imbunatatite

Tini Mini Toys

Tini Mini Toys este clientul nostru de mult timp. Am dezvoltat site-ul web folosind Magento 2.1 iar de-a lungul timpului am oferit mentenanta, astfel incat platforma sa fie mereu actualizata la cea mai recenta versiune.

Zestre Gallery

Zestre Gallery este una dintre primele marketplace-uri din Romania care vand arta, si suntem mandri sa luam parte la calatoria lor. Zestre ne-a contactat sa le dezvoltam o platforma conceputa nu numai sa vanda arta, ci si sa actioneze ca un intermediar care ajuta vanzatorii si cumparatorii sa gestioneze logistica pana la finalizarea tranzactiei.

Oqtagon

Proiectul Oqtagon a inclus actualizarea platformei la cea mai recenta versiune Magento ce foloseste PHP8, urmata de toate actualizarile necesare pentru ca modulelor instalate sa functioneze fara probleme. In acelasi timp, retailerul a solicitat instalarea unei teme noi Magento, pe care echipa noastra a personalizat-o pentru a oferi brandului un aspect fresh.

Slei

Slei ne-a contact pentru a migra platforma de ecommerce de la Magento 2.1 la cea mai recenta versiune de software. Diferenta mare, atat in cod, cat si in baza de date a necesitat un proces complex, spre deosebire de o migrare rapida. Echipa Clever++ a trebuit sa adapteze toate modulele personalizate si tema. Toate sunt acum compatibile cu cea mai recenta versiune de Magento care ruleaza pe PHP8.1.

OWLROcharity

Acest proiect este unul special pentru noi si reprezinta o donatie de la echipa Clever++ pentru Owlro, un ONG si cabinet psihologic care se ocupa de copii si adolescenti cu dificultati socio-emotionale, comportamentale sau de dezvoltare.

Este un proiect mic pentru noi din punct de vedere tehnic, dar echipa Clever ++ a incercat sa puna in lumina ceea ce fac acesti oameni uimitori, evidentiind sprijinul pe termen lung pentru aceasta cauza.

La Casa

La Casa Pane este unul dintre cele mai cunoscute nume din sfera HORECA din Transilvania. Compania ne-a angajat pentru a le optimiza magazinul online de food delivery construit pe Magento 2.

Recenzii clienti
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.