Cu peste 10.000 de produse pentru manichiura, machiaj si ingrijire personala, Cupio ofera cele mai noi cosmetice, tehnici si educatie pentru profesionisti, devenind unul dintre cele mai dorite si cautate marci din domeniu.

Magazinul online

Dezvoltat in 2012, cu o versiune initiala pe Magento 1, Clever ++ s-a ocupat de magazinul online Cupio timp de peste 3 ani. Dupa cativa ani, clientul s-a intors la noi pentru intretinere si dezvoltare. Exista multe integrari 3PT, inclusiv un ERP extern, care centralizeaza toate informatiile din magazinele fizice. Site-ul este impartit in doua sectiuni mari: B2C si B2B. In zona B2B, toti colaboratorii si magazinele Cupio au posibilitatea de a plasa comenzi mari fara probleme.

In panoul de admin exista peste 50 de administratori cu roluri diferite, astfel incat au fost implementate diferite functionalitati personalizate pentru a le oferi o experienta unica.

Cupio eStore Magento development

Munca noastra

Magazinul a fost migrat la Magento 2 si continua sa fie actualizat pe masura ce Magento lanseaza noi versiuni.

Site-ul contine peste 40 de module personalizate implementate la comanda. Pentru campaniile de marketing speciale, cum ar fi Black Friday, am dezvoltat un modul personalizat care, conform unor configuratii facute in admin, genereaza pagini de destinatie statice HTML si evita supraincarcarea serverelor si timpul de nefunctionare a site-ului web atunci cand se confrunta cu un trafic mare.

Cupio Magento website development
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.