Privita ca una dintre cele mai robuste platforme de eCommerce, cu peste 300000 de utilizatori in intreaga lume si cunoscuta pentru securitatea si flexibilitatea sa, Magento are una dintre cele mai extinse liste de integrari pe care le gasiti intr-un software de eCommerce.

Gasit in 2 versiuni, open-source si Commerce, Magento face apel la ambele tipuri de comercianti: cei care necesita control asupra platformei sau cei care au nevoie de o solutie completa de e-commerce.

De ce ar trebui sa alegeti Magento pentru dezvoltarea magazinului dvs. online?
Suntem constienti de faptul ca eCommerce-ul are o crestere rapida. Intr-un astfel de scenariu, trebuie sa alegeti o platforma care este capabila sa raspunda in mod adecvat si care este pregatita pentru viitor.
Security taken to the next level Securitatea dusa la nivelul urmator Patch-urile de securitate lansate frecvent confera platformei Magento statusul de una dintre cele mai sigure platforme de comert electronic.
Create Robust Architecture Arhitectura robusta Datorita combinatiei minunate de Zend Framework si o arhitectura MVC, Magento se evidentiaza prin flexibilitate si siguranta unui cod fara erori.
Build Scalable Store Construiti magazine scalabile Avand scalabilitatea ca si atribut esential, cu Magento comerciantii pot gestiona mai multe magazine dintr-un singur panou de admin.
Access Flexible APIs API flexibil API Magento web ofera programatorilor mijloacele de a utiliza servicii web care comunica cu sistemul de dezvoltare Magento.
Target Omnichannel Omnichannel mai bun Comerciantii pot ajunge la clientii lor prin orice canal, pe orice dispozitiv, cu o gestionare centralizata a datelor.
Ready to use extensionsExtensii gata de utilizare O varietate de extensii sunt disponibile pentru a integra diverse functionalitati, lucru care este extrem de convenabil pentru utilizatorii platformei Magento.
Dezvoltare end-to-end Magento facuta corect

Oferim solutii
Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea Magento, am intampinat probleme si nevoi reale. De aceea, ne straduim sa dezvoltam nu numai platforme functionale, ci si cele mai bune solutii pentru dezvoltarea de e-commerce.

Suntem dedicati
Ne straduim sa mergem DINCOLO de obiectivele noastre si ne vom folosi intotdeauna de punctele noastre forte si de experienta in beneficiul clientilor. Aici puteti vedea proiectele la care am lucrat.

Suntem transparenti
Ne plac deadline-urile. Fie ca este vorba de livrarea unei teme sau de o integrare a unei extensii de Magento, ne straduim intotdeauna sa le atingem. De asemenea, ne ghidam activitatea pe baza unui principiu puternic: furnizarea de solutii de calitate. Daca se poate face ceva pentru a va imbunatati magazinul de comert electronic, va vom informa despre toate avantajele unei noi functionalitati sau despre alte schimbari.

Magento certified developers
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.