Combinand securitatea si flexibilitatea platformei Magento cu cel mai complex set de solutii de marketing disponibile pe piata de la Adobe Experience Cloud, Adobe Commerce Cloud ofera o platforma end-to-end pentru a gestiona, personaliza si optimiza experienta cumparatorilor in fiecare canal de vanzari.

Adobe Commerce este prezent in 2 versiuni: Adobe Commerce, avand Magento la baza, si Adobe Commerce Cloud, care combina Magento cu cele mai bune platforme de marketing, analiza si comert pentru a va ajuta sa oferiti experiente de cumparaturi complet personalizate.

De ce ar trebui sa alegeti Adobe Commerce pentru dezvoltarea magazinului dvs. online?
Avand la baza Magento si utilizand inteligenta artificiala a lui Adobe Sensei, Adobe Commerce Cloud este platforma de e-commerce suprema pentru un e-commerce modern.
Security taken to the next level Securitate dusa la nivelul urmator Patch-urile de securitate lansate frecvent confera platformei Adobe Commerce statusul de una dintre cele mai sigure platforme de comert electronic.
Create Robust Architecture Arhitectura robusta Datorita combinatiei minunate de Zend Framework și o arhitectura MVC, Magento ofera o flexibilitate si un control fara precedent.
Build Scalable Store Construiti magazine scalabile Datorita arhitecturii sale scalabile, Adobe Commerce poate gestiona business-uri B2C si B2B de toate dimensiunile, variind de la unul la mai multe magazine si branduri globale.
Manage efficient operations Gestionati operatiuni eficiente Folosind automatizarea si accesul antreprenorilor la date, Adobe Commerce faciliteaza o operare eficienta, bazata pe date, pentru a dezvolta afacerea.
Target Omnichannel Omnichannel Comerciantii pot ajunge la clientii lor prin orice canal, pe orice dispozitiv, cu o gestionare centralizata a datelor.
The power of Magento coupled with Adobe’s IA Puterea platformei Magento impreuna cu IA de la Adobe Combinarea analizei si inteligentei artificiale cu Magento a creat una dintre cele mai bune solutii end-to-end de gestionare a experientei de cumparare.
Dezvoltare end-to-end Adobe Commerce facuta corect

Oferim solutii
Magento este motorul din spatele Adobe Commerce. Avem o experienta solida de peste 10 ani in development Magento. De aceea, ne straduim sa dezvoltam nu numai platforme functionale, ci si cele mai bune solutii pentru dezvoltarea de e-commerce.

Suntem dedicati
Ne straduim sa mergem DINCOLO de obiectivele noastre si ne vom folosi intotdeauna de punctele noastre forte si de experienta in beneficiul clientilor. Aici puteti vedea proiectele la care am lucrat.

Suntem transparenti
Ne plac deadline-urile. Fie ca este vorba de livrarea unei teme sau de o integrare a unei extensii de Magento Commerce, ne straduim intotdeauna sa le atingem. De asemenea, ne ghidam activitatea pe baza unui principiu puternic: furnizarea de solutii de calitate. Daca se poate face ceva pentru a va imbunatati magazinul de comert electronic, va vom informa despre toate avantajele unei noi functionalitati sau despre alte schimbari.

Developeri certificati Magento
Cum te putem ajuta? Scrie-ne cateva randuri. Suntem specialisti certificati in comert online.